II. Genel Kurulumuz Gerçekleşti!

SİMURG Derneği II. Genel Kurulumuzu üyelerimiz huzurunda başarılı bir şekilde tamamladık.

20 Ocak 2018 Cumartesi günü, Cezayir İstanbul’da gerçekleştirilen Genel Kurulumuz’da geçtiğimiz bir yıl boyunca gerçekleştirilen etkinlikler, dernek faaliyetleri, yeni fikirler ve 2018 yılı planları konuşuldu.

Ayrıca, genel kurulumuzun ardından ilki düzenlenen ”Birlikte Başarma” temalı SİDUF Fotoğraf Yarışması Sergisi yine Cezayir İstanbul’da yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Yarışmaya katılan tüm katılımcıları ve dereceye giren isimleri tebrik ediyoruz.

SİMURG Derneği’nin yapısıyla, dostane geçen genel kurulumuza katılan tüm üyelerimize ve geçtiğimiz bir yıl boyunca bizimle olan dostlarımıza teşekkürlerimizle.

Yeni bir yıl, yeni fikirler ve bir sonraki vadiye ulaşmak üzere.