3S Mart Ayı Gerçekleşti!

“WE CREATE CHEMISRTY” BASF

Simurg Söyleşi Saati (3S) etkinliğimize ara tatilin ardından güzel yeniliklerle ve büyük bir heyecanla başladık. Yeni dönemde söyleşilerimizi ING Inovasyon Merkezi sponsorluğunda gerçekleştireceğiz.

Simurg Derneği Münazara Departmanı tarafından 1 Mart Cuma günü düzenlenen 3S etkinliğimizde bu ay konuklarımız BASF şirketinden Eda Şahin Şakar ve Soydan Kızgın.

Bir kimya şirketi olan BASF‘de İnovasyon Uzmanı olan Eda Hanım ve Kurumsal İletişim Uzmanı olan Soydan Bey uzun yıllardır BASF çatısı altında çalışmalarını sürdürmekte.

Bizlere BASF’nin kurumsal yapısından, çalışma alanlarından, eski ve yeni projelerinden bahseden Şakar ve Kızgın, sunumun ardından şirketle alakalı kısa bir yarışma yaparak ilk 9’a ödüllerini ve tebriklerini iletti. Dernek olarak biz de konuşmacılarımız adına TEMA Vakfı aracılığıyla Kırklareli Karaağaç Hatıra Ormanı’na 3 adet fidan bağışında bulunduk.

3S 3.Dönemi’nde başlayan “İçimizden Biri Konuşuyor” kısmı için ilk konuşmacımız, Bilgi Üniversitesi-London School of Economics öğrencisi, Zümrüdüanka yazarı ve Simurg Derneği üyesi Yunus Emre Kala oldu. “Dalgalanmalar ve İnsan” başlıklı konuşmasıyla kendisini ve düşüncelerini daha yakından tanıdığımız üyemize teşekkür ediyoruz.

Kurumsal Şirket tanıtımının ardından derneğimizin sosyal medya hesabından gerçekleştirilen Simurg Oscarı adlı yarışmamızda bu yılın Oscar Ödülleri’ne en yakın tahminde bulunan üyemiz Emir Yıldırım’a Simurg Oscar Ödülü teslim edildi.

Son olarak her 3S etkinliğimiz ardından gerçekleştirdiğimiz geleneksel Simurg İçi Bilgi Yarışmamızda da dereceye giren üyelerimize hediye çeki verildi. Kendilerini tebrik ediyor ve etkinliğe katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Yeni konular ve konuklarla bir sonraki 3S etkinliğinde görüşmek üzere!

Dernek İçi Bilgi Yarışması
(soldan sağa) İrfan Kemal Özer – Metin İsmail Akçay – Alperen Yıldırım

Simurg Oscarı Ödülü
(soldan sağa) Zeynep Sefer – Esat Sekizkardeşler – Emir Yıldırım -Yunus Emre Kala