II.XYZ Kampı Gerçekleşti!

Derneğimizin alt kuruluşu olan Genç İnovasyon Akademi (GIA) projesi II. XYZ Kampı 22-25 Ağustos tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleşti!

İş Bankası ana sponsorluğunda, 34 ilden ve 116 farklı okuldan katılan 16-23 yaş arası 210 tane öğrencinin katılımıyla gerçekleşen XYZ Kampı’nda Huawei, Pfizer, BASF ve Hadi Live gibi markalar ise komite sponsorları idi.

4 gün 3 gece boyunca öğrenciler komitelerine ait vaka çalışmalarını akademik takım eşliğinde yaptı, şirket temsilcilerine sunumlarını gerçekleştirdi. Komite kriz çalışmaları yapıldı ve manifestolar yazıldı, workshoplar ile farklı içeriklerle eğlenerek öğrenildi. Bunun yanı sıra motivasyonu arttırmak için açık hava sineması, boğaz turu ve kampüs oyunları ile günün yorgunluğu atıldı.

Kamp boyunca bize eşlik eden lezzetli sponsorlarımız da oldu: West Cakery ile kahvaltılarımız ve molalarımız lezzetli, Pernigotti dondurmalarımız ile çalışmalarımız keyifliydi!

Yaklaşık bir buçuk yıldır üzerine emek verilen II. XYZ Kampı’nda bizleri yalnız bırakmayan tüm destekçilerimize ve katılımcılarımıza teker teker teşekkür ederiz! Tekrar görüşmek dileğiyle!

Kampın Videoları için: YouTube Kanalımız!