Simurg Derneği Lansmanı Gerçekleşti!

Simurg Derneği olarak bu dönemi ilk kez uyguladığımız bir metot doğrultusunda bir lansman ile açtık!

Başkan Nevzat Taşcı’nın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte öncelikle Başkan Sivil Toplum’a entegre olma ve katma değeri yüksek işler yapma hedefinden ve bu doğrultuda yapılacaklardan bahsetti. Sonrasında gençler olarak bize düşen görevleri anlatan Başkan Taşcı‘nın anlatımı sonrası ise bir de sunum yaptı. Yeni üyelerin de katılımıyla beraber tanışma ve kaynaşma ortamının yüksek olduğu lansmanda hali hazırda sahip olduğumuz ve gerçekleştirilen projelerimizin tanıtımı yapıldı. Proje Koordinatörleri kendi projelerini anlattı ve önlerindeki süreçlerden bahsedip üyelerin de bu projelerde sorumluluklar alabileceği ve destek olabileceklerini de eklediler. Sadece yaptığımız değil planlanılan veya tasarım aşamasında olan projeler de tanıtıldı. Yeni sezonda neler planlandığına ışık tutulmuş oldu.

Sonrasında eski ve yeni üyelerin birbirini daha yakından tanıyacağı oyunlar oynandı. Lansmana özel pasta kesimi ile geceyi sonlandırmış olduk.