Genç İnovasyon Akademi

GENÇ İNOVASYON AKADEMİ

GİA, liseli ve üniversiteli gençleri şirketler ile buluşturarak oluşturulmuş profesyonel konular üzerinden sorumluluk testine tabi tutar. Amacı gençleri çok yönlü aşamalar ile sınayarak; liderlik, girişimcilik, sunum, ikna ve iletişim kabiliyetleri açısından geliştirmektir.

Simurg Münazara

SİMURG MÜNAZARA

İnsanların öz güvenini, konuşma ve ikna kabiliyetlerini geliştiren en güzel format olan münazaranın gençlerimiz arasında yayılması için faaliyet gösterecek bölümümüzdür.

Kültür & Sanat

SİDUF

Simurg Derneği Ulusal Fotoğrafçılık yarışması, derneğimizin sanata ve fotoğrafa yatırım yaparak gençlerin kendi yeteneklerini farklı alanlarda da keşfetmesi için yılda bir kez gerçekleştirdiği yarışmadır.

NESİLLER EL ELE

Derneğimiz bünyesinde gerçekleşen Nesillerle El Ele projesinde her sene belirlenen bir okul kardeş okul ilan edilecektir. Bu okul ile 1 yıl sürecek akademik partnerliğin yanı sıra kişisel gelişim danışmanlığı da sağlanacaktır. Hedef kitle liselerdir.

Basın & Yayın

ZÜMRDÜANKA DERGİSİ

Derneğimiz bünyesinde her ay çıkan online dergidir. Birçok alanda yazının bulunacağı dergimizde yazar kitlemizin paylaşımlarını okuyabilir ve dilerseniz konuk yazar olarak şansınızı deneyebilirsiniz.