Sık Sorulan Sorular

18.5 Saate kimler başvurabilir?

14-24 yaş arasındaysan ve öğrenciysen durma, başvurunu bekliyoruz!

Başvurmak için projemin olması gerekli mi?

Hayır, böyle bir zorunluluk yok. Projen olsa da olmasa da başvurabilirsin. Sana yeni fikirler, senin gibi farkındalığı yüksek ekip arkadaşları, projeni uygulayabileceğin fırsat ve daha fazlasını sunuyoruz.

Proje gününde konaklama olacak mı?

Konaklama olmayacak. Sabaha kadar eğlenceye, proje üretmeye, sınırları zorlamaya devam edeceğiz.

Son 100 kişiye seçilmezsem ne olacak?

Profosyonel kişilerden müthiş konuşmalar dinlemiş, sürdürüleilirlik hakkında farkındalık kazanmış, yeni arkadaşlar edinmiş, üniversite ortamını görmüş ve proje üretebilme ve uygulama eğitimi almış olacaksın.

Ulaşımı nasıl sağlayacağım?

Hiç merak etme, İstanbul'un merkezi ilçelerinden senin için servisler ayarladık. Eğer İstanbul dışından geleceksen de ulaşım konusunda danışabileceğin arkadaşlarımız telefonunu bekliyor olacak.

Bilgisayar getirmem gerekiyor mu?

Zorunluluk değil fakat özellikle 2. Etap için getirmenizi tavsiye ediyoruz.

Son 100 kişiye kaldığımı nasıl ve ne zaman öğreneceğim?

Başvurular açıklandığında bir e-mail alacaksın. Tüm detayları o e-mailde öğreneceksin.

Sadece ilk etaba katılmaya hak kazandım. Yine de gelmeli miyim?

Kesinlikle evet. 4. soruda vaat ettiklerimizden bahsetmiştik. Ek olarak projenin her bir etabı sizler için özenle tasarlandı. Öğrenecek çok şeyimiz var. Garanti ediyoruz geldiğine pişman olmayacaksın. Ve ilerleyen zamanlarda sadece ilk etaba katılmaya hak kazanan katılımcılarımız için ayrı bir etkinliğimiz de olacak.

Gece proje üretme süreci nasıl ilerleyecek?

Önceden belirlenmiş gruplara ayrılarak size verilen vakalar üzerinde mentörler eşliğinde çalışarak, sınırlarımızı zorlayarak, uykumuzun geldiği yerde çeşitli oyunlarla hem eğlenerek hem de öğrenerek sabaha kadar proje üreterek ilerleyecek.

Ücret ödemem gerekiyor mu?

Katılım ücreti 30 TL. Katlım için vereceğiniz ücretin 15 TL'sini sizin için alacağımız yemeğe vereceğiz. Kalan tutar da genel giderlere kullanılacak. Projemiz kar amacı gütmeden, sponsorlardan ve katılımcılardan gelecek olan ücretler ile kendi kendini finanse edecektir.