SİMURG Yıllık Üye Alımı

Başvurular 31 Ekim 23.59'da kapanacaktır.

Değerli Aday Üye,

Sorguluyor, ideallerimiz için mücadele ediyor ve gerçekçi bir şekilde geleceğe uyum sağlıyoruz. Bu süreçte ise daima genç kalacak bir kuruluş olmayı arzu ediyoruz. Genç kalmak ve ailemize katılacak yeni kişileri bulmak için her sene Ekim ayında Simurg Üye Başvuruları’nı açıyoruz. İncelediğin kadarı ile Simurg’u sevdiysen ve aradığın enerjinin burada olduğuna inanıyorsan; seni üyeliğin ilk adımı olan başvuru formunu doldurmaya davet ediyoruz!

Sevgilerle,

Simurg Ailesi

• Simurg Üyelik Mülakat Aşamaları:

1Yazılı Aşama
Sizlere dijital olarak sorulan 7 farklı soruya verdiğiniz yazılı cevapların değerlendirilmesi ile gerçekleşir. Soruların doğru veya yanlış cevapları yoktur. Yalnızca sizlerin yaklaşımları vardır. Cevaplar anonim olarak; ad, soyad, okul, cinsiyet ve yaş bilgileri gizlenerek Başvuru Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilir.
2Online Aşama
Birinci aşamayı geçen kişilere 10 Kasım tarihine kadar bir bilgilendirme e-postası gönderilir. Uygun bir tarihte aday ve Başvuru Değerlendirme Komisyonu online olacak şekilde yüz yüze mülakat gerçekleştirilir.
3Üyelik Dönemi
İlk iki aşamayı geçen kişi “Kerkes” olarak Simurg'a dahil olur. Üyelik işlemleri ve aidat ödemesi sorumluluğunu belirtilen tarih içerisinde yerine getirir. 10 Aralık tarihinden sonra haftalık oryantasyon süreci başlatılır. Ve 9 ay boyunca mülakatı geçen Kerkes'in derneğe adaptasyonu Simurg Aktiflik Skalası ile ölçümlenir.