IV. Anadolu Kongresi Gerçekleşti!

Simurg Derneği’nin her yıl gerçekleştirerek önceki sezonu değerlendirdiği ve sonraki sezonu planladığı Anadolu Kongresi bu sene 7-10 Eylül tarihlerinde Bolu Büyük Abant Otel’de 24 üyesinin katılımıyla gerçekleşti. IV. Anadolu Kongresi’nin tamamlanması ile IV. Simurg Sezonu da başlamış oldu!

Pandemi nedeni ile öncesinde yoğun önlemler alarak katılımcıları ile hazırlandığımız, kongre süresince daha sıkı önlemlerle çalışmaları devam ettirdiğimiz IV. Anadolu Kongresi; 1 aylık ön çalışma dönemi ve kongre süresince 20 saatlik aktif toplantı süresi ile oldukça verimli geçti. Sonrasında tüm katılımcılarını günlük olarak takip ettiğimiz kongremiz sonucunda herhangi bir hastalık bulaşımı olmadığı ve tüm katılımcılarımızın sağlıklı bir şekilde bu etkinliği tamamladığı tespit edildi. Tüm dikkatleri ve özenleri için IV. Anadolu Kongresi katılımcılarına teşekkür ediyoruz.

Bu sene teması “Sürdürülebilir Sistem” olan Anadolu Kongresi ile Simurg Derneği’nin geçtiğimiz 4 yıl boyunca uyguladığı tüm uygulama ve faaliyetler ele alındı. Analizler sonucunda ihtiyaçlarımız tespit edilerek gerekli güncellemeler ve bu güncellemelerin IV. Simurg Sezonu boyunca nasıl uygulanacağını gösteren iş planları hazırlandı. Bu yoğun süreci başarı ile tamamlayan ve katkıda bulunan tüm üyelerimizi aynı zamanda tebrik ediyoruz.

Bir sonraki Anadolu Kongresi’nde, Eylül 2021’de görüşmek üzere!