XYZ Kampı – CaseOnline Başvuruları Açıldı

Bir yandan farklı şirketlerle vaka çalışması yaparak ve farklı eğitimler alarak kariyer basamaklarını tırmanırken, diğer yandan birbirinden farklı bölüm ve okullarda okuyan öğrencilerle tanışmaya, ve bolca eğlenmeye var mısın?

Bu yıl 26-27-28 Mart ve 2-3-4 Nisan tarihlerinde Siemens ana sponsorluğunda, Nestlé ve Mars Sportif komite sponsorluklarıyla düzenlenecek etkinliğimize sayılı günler kaldı!

Etkinliğimiz 2 farklı hafta sonunda All-Star formatında gerçekleşecektir.

26-27-28 Mart: Katılımcılar 2 farklı komiteye ayrılıp 2.5 gün boyunca Nestlé ve Mars Sportif ile birlikte eş zamanlı olarak vaka çalışmaları gerçekleştirecektir. Bunun yanında, bütün katılımcılar için ayarladığımız eğitimler, workshoplar, ödüller ve sürprizlerle etkinliğimiz renklenecektir. Vaka çalışmalarının sonucunda şirketlerin en beğendiği 3’er çalışmayı yapan grupların üyeleri, bir sonraki hafta gerçekleşecek etkinliğe katılmaya hak kazanacaktır.  

2-3-4 Nisan: Bu tarihlerde yapılacak etkinliğe hak kazanmış 6 grubun katılımcıları, ana sponsorumuz Siemens ile vaka çalışması yapacaktır.

Sen de bu etkinlikte yerini almak istiyorsan Instagram sayfamıza göz atabilir, başvuru linkinden başvurunu yapabilirsin. 

Instagram hesabımız: @xyzkampi

Başvuru Linki: https://forms.gle/wH73Teg7aFGr3GN78